Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 10 g | Pinjenötter | |
| 50 g | Pesto Grön | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 1 krm | Salt | |
| 100 g | Marinerad Kronärtskocka | |
| 3 msk | Vatten | |
| 40 g | Ruccolasallat | |
| 100 g | Bönpasta | |
| 20 g | Parmesanost | |
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen i lätt saltat vatten.
Rosta pinjenötterna i en torr panna. Häll över pinjenötterna i en skål.
Sila av det mesta av oljan från kronärtskockorna och fräs dem 2 min i stekpannan. Riv parmesanosten.
Sila av och blanda pastan med pesto, frästa kronärtskockor, ruccola och riven parmesanost på låg värme på plattan. Smaka av med salt och svartpeppar.
Bild:
Jarda Zaoral

812,50 kr /kg

210,26 kr /kg

246,76 kr /kg

291,54 kr /kg

63,33 kr /kg

473,00 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg
