Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 tsk | Flingsalt | |
| 4 st | Kvisttomater | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| Tillbehör | ||
| 125 g | Färsk bladspenat | |
| 400 g | Linguine | |
| Valnötspesto | ||
| 0,5 tsk | Färsk ingefära | |
| 0,5 st | Basilika - färsk | |
| 230 g | Citron | |
| 0,75 dl | Olivolja | |
| 100 g | Valnötter | |
| 75 g | Västerbottensost | |
| 0,5 tsk | Flingsalt | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
Sätt ugnen på 200 grader.
Dela tomaterna på mitten och lägg dem i en ugnsfast form. Ringla över lite olja och salta och peppra. Baka i ugnen ca 25 min.
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Pesto: Lägg valnötter, saften från citron, riven ingefära, västerbottensost, olivolja, basilika, salt och peppar i en matberedare och mixa till en pesto. Spar lite av kokvattnet när du silar av pastan, ca 2 msk. Blanda pastan och pastavattnet med peston och spenaten. Smaka av med salt och peppar och servera tillsammans med de bakade tomaterna.

95,90 kr /kg

2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
337,69 kr /kg

37,44 kr /kg

139,75 kr /kg

26,95 kr

54,24 kr /kg

275,00 kr /kg

242,22 kr /kg

167,80 kr /kg

1 014,71 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l