Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 500 g | Vegetarisk Färs | |
| 1 st | Taco Kryddmix | |
| 60 g | Romansallat, (0,5 st) | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 150 g | Majskorn | |
| 1 st | Rödlök | |
| 230 g | Tacosås | |
| 8 st | Tortilla | |
| 2 dl | Havregurt naturell | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 0,5 dl | Vatten | |
Stek färsen i oljan på medelvärme i cirka 10 minuter.
Häll över tacokrydda tillsammans med 0,5-1 dl vatten och låt koka in.
Skär under tiden upp grönsakerna i små bitar och lägg upp i skålar. Häll upp tacosås och yoghurt i skålar.
Servera färsen och grönsakerna i tortillabröd.
Bild:
Julia Thielen

77,72 kr /kg

398,33 kr /kg

105,28 kr /kg

62,78 kr /kg

60,51 kr /kg

30,00 kr /kg

71,74 kr /kg

49,84 kr /kg

37,95 kr /kg

40,56 kr /l

