Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 500 g | Vegetarisk Färs | |
| 1 st | Taco Kryddmix | |
| 60 g | Romansallat, (0,5 st) | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 150 g | Majskorn | |
| 1 st | Rödlök | |
| 230 g | Tacosås | |
| 8 st | Tortilla | |
| 2 dl | Havregurt naturell | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 0,5 dl | Vatten | |
Stek färsen i oljan på medelvärme i cirka 10 minuter.
Häll över tacokrydda tillsammans med 0,5-1 dl vatten och låt koka in.
Skär under tiden upp grönsakerna i små bitar och lägg upp i skålar. Häll upp tacosås och yoghurt i skålar.
Servera färsen och grönsakerna i tortillabröd.
Bild:
Julia Thielen

94,06 kr /kg

398,33 kr /kg

87,80 kr /kg

85,00 kr /kg

60,51 kr /kg

30,00 kr /kg

69,35 kr /kg

48,44 kr /kg

37,95 kr /kg

1 Rapsolja Kallpressad EKO/KRAV
99,90 kr /l

