Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Sallad | ||
| 1 msk | Olivolja | |
| 200 g | Halloumi | |
| 0,3 st | Kyckling Hel | |
| 1 st | Granatäpple | |
| 3 dl | Matvete | |
| Dressing | ||
| 0,5 st | Persilja - färsk | |
| 1 msk | Vatten | |
| 1 st | Citron | |
| 1 krm | Salt | |
| 2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
Dressing: Blanda samman matyoghurt, citronskal, 1 msk citronsaft, hackad persilja, salt och låt stå. Späd ev med någon matsked vatten till en lagom rinnig konsistens.
Sallad: Koka 4 portioner matvete enligt förpackningen och blanda ner den sparade kycklingen och rotfrukterna (från dagen innan) medan matvetet ännu är varmt och lägg upp matvetet på ett fat.
Skär halloumin i kuber och stek på medelhög värme i lite olja tills den är krispig.
Toppa matvetesalladen med den nystekta halloumin och granatäpplekärnor och skeda över dressingen.
Bild:
Sanna Livijn Wexell

162,50 kr /kg

136,88 kr /kg

59,80 kr /kg

39,00 kr /kg

21,95 kr /st

54,24 kr /kg

44,50 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

29,17 kr /kg