Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 krm | Muskot Malen | |
| 1 tsk | Salt | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1,5 kg | Kålrot | |
| 4 msk | Smör | |
| 1,5 dl | Matlagningsgrädde | |
Sätt ugnen på 225 grader.
Skala och skär kålroten i små tärningar. Koka kålroten mjuk i lite saltat vatten. Häll av kokvattnet. Blanda i hälften av smöret, grädden, peppar, salt och muskot.Mixa slät i matberedaren.
Häll allt i en smord liten form. Gör toppar med en gaffel. Klicka 2 msk smör i små bitar ovanpå och grädda ca 10-15 min tills lådan får en fin färg.
Bild:
Katja Kristoferson

1 112,86 kr /kg

36,58 kr /kg

53,90 kr /l

29,17 kr /kg

1 014,71 kr /kg

129,00 kr /kg
