Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 400 ml | Kokosmjölk | |
| 1 msk | Lime | |
| 1,5 klyfta | Vitlök | |
| 1 tsk | Farinsocker | |
| 1 tsk | Salt | |
| 1 tsk | Ingefära Malen | |
| 500 g | Laxfilé | |
Sätt ugnen på 225 grader. Skär bort skinnet på fisken och lägg den i en smord ugnssäker form. Blanda ihop salt, ingefära, farinsocker, lime saft och finhackad vitlök, stryk sedan över fisken. Stek fisken i mitten av ugnen. Efter ca 15-20 min, häll på kokosmjölken och låt stå i ugnen ca 10 min till. Servera gärna med wokade grönsaker och couscous.

51,80 kr /l

52,66 kr /kg

217,27 kr /kg

49,90 kr /kg

162,50 kr /kg

29,17 kr /kg

869,35 kr /kg


