Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 540 g | Kycklingkorv | |
| 0,25 st | Färsk timjan | |
| 1 msk | Balsamvinäger | |
| 65 g | Ruccolasallat | |
| 1 kg | Rödbetor Färsk | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 1 krm | Salt | |
| Söt senapsgrädde | ||
| 3 msk | Dijonsenap | |
| 2 msk | Florsocker | |
| 1 tsk | Senapspulver | |
| 1,5 dl | Vispgrädde | |
| 1 krm | Salt | |
Rödbetor: värm ugnen till 200 °C. Skala och dela rödbetorna, lägg i en ugnsfast form. Ringla över lite olivolja, salta och blanda runt. Ugnsbaka i cirka 45 minuter tills genommjuka.
Senapsgrädde: vispa ihop senap, senapspulver och florsocker. Tillsätt grädde och fortsätt vispa till en lättvispad konsistens. Smaka av med salt och ställ i kylen.
Kycklinggrillkorv: tillaga kycklinggrillkorven enligt anvisning på förpackningen.
Servering: lägg rödbetor och ruccola på ett fat. Stänk över balsamvinäger och lite olivolja. Toppa med korven och servera senapsgrädden i en skål bredvid.

82,38 kr /kg

134,75 kr /kg

291,54 kr /kg

36,58 kr /kg

489,50 kr /kg

34,50 kr

131,90 kr /l

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

29,17 kr /kg

153,26 kr /kg

35,00 kr /kg