Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 0,5 dl | Linfrö Helt | |
| 1 tsk | Kardemumma Mald | |
| 3 msk | Honung Flytande | |
| 2 dl | Havregryn | |
| 80 g | Växtbaserat pålägg | |
| 0,5 dl | Solroskärnor Naturella | |
| 1 krm | Flingsalt | |
| 4 msk | Riven kokos | |
| 4 skiva | Knäckebröd | |
| 1 l | Havregurt naturell | |
| 1 st | Banan | |
| 0,5 dl | Russin | |
| 2 msk | Rapsolja | |
| 200 g | Blåbär Fryst | |
| 1 krm | Kanel Malen | |
Granola: Rosta havregryn, solrosfrön, linfrön och riven kokos i olja i en stekpanna tills de fått fin färg.
Sänk värmen och addera honung, en nypa flingsalt och kardemumma. Rör runt och stek tills granolan är torkad och gyllene. Blanda i russin.
Låt bären tina i rumstemperatur eller micra dem försiktigt. Blanda med lite honung och en nypa kardemumma.
Häll upp yoghurt i skålar, toppa med bären och granolan.
Bre påmackan på knäckebröden. Skiva bananen tunt och placera på mackan. Strö över kanel.
Bild:
Julia Thielen

39,88 kr /kg

27,93 kr /kg

117,78 kr /kg

63,75 kr /kg

107,50 kr /kg

114,68 kr /kg

37,95 kr /kg

26,63 kr /kg

110,00 kr /kg

125,90 kr /kg

35,50 kr

111,90 kr /kg

167,80 kr /kg

40,56 kr /l

32,95 kr