Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 200 g | Bläckfisk Fryst | |
| 125 g | Räkor Skalade | |
| 200 g | Musslor i Lake | |
Tina bläckfisk ringarna. Skölj och klappa dem torra med hushållspapper. Stek bläckfisk ringarna i olivolja tills de har fått färg i en riktigt het stekpanna. Salta och peppra och låt svalna.
Blanda Ingredienserna till gemolatan. Blanda försiktigt bläckfisken, musslorna och räkorna i en skål. Vänd ner gremolatan. Smaksätt med salt och peppar. Servera salladen som förrätter eller till pasta.

183,75 kr /kg

368,00 kr /kg

204,22 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l