Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1,5 kg | Vattenmelon, (1 st) | |
1 st | Lime | |
1 tsk | Olivolja | |
1 krm | Flingsalt | |
0,5 st | Mynta - färsk | |
0,25 st | Rödlök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
300 g | Fetaost |
Melon- och fetaostsallad: Skala melonen och skär den i bitar. Skala och finhacka rödlöken och skölj och finhacka mynta (spara några vackra myntablad till dekoration).
Blanda melonbitar, rödlök och mynta i en skål. Smula i fetaosten i olika stora bitar. Skölj limen och riv i limeskal. Pressa i saft från en ½ lime. Skär den andra limehalvan i skivor och lägg åt sidan. Krydda med en nypa salt och peppar och tillsätt olja.
Lägg upp melonsalladen på ett vackert fat och dekorera med limeskivor och myntablad.
Styling: Carina Hejde och Mari Bergman
Bild:
Nurlan Emir
2 Vattenmelon Hel Liten Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana