Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Köp hem | ||
| 400 ml | Kokosmjölk | |
| 2 msk | Röd Currypasta | |
| 1 msk | Japansk soja | |
| 500 g | Laxfilé Fryst | |
| 1 st | Koriander - färsk | |
| Från ditt skafferi | ||
| 0,5 tsk | Chiliflakes | |
| 2 dl | Basmatiris | |
| 0,5 msk | Rapsolja | |
| 4 krm | Salt | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
Skär de tinade laxfiléerna i kuber. Salta och peppra laxbitarna runtom.
Skala och riv vitlök. Hetta upp olja och fräs samman vitlök med currypasta. Tillsätt kokosmjölk och soja och låt allt sjuda upp. Lägg ner laxkuberna i grytan och låt de sjuda sakta i ca 5-7 min.
Smaka av grytan med salt och chiliflakes. Strö över rikligt med koriander och servera grytan med t. ex. ris.
Bild:
Nurlan Emir

41,25 kr /l

190,45 kr /kg

179,90 kr /kg

134,75 kr /kg

159,67 kr /l

1 355,36 kr /kg

106,00 kr /kg

49,90 kr /l

95,60 kr /kg

199,09 kr /kg