Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,75 tsk | Salt | |
500 g | Tortellini Färsk | |
2 krm | Paprikakrydda | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
500 g | Krossade Tomater | |
65 g | Färsk bladspenat | |
230 g | Tacosås | |
100 g | Grana Padano | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Smör |
Sätt ugnen på 200 grader.
Fräs spenaten i lite smör tills den blivit blank.
Blanda ihop krossade tomater med crème fraiche, tacosås, salt och peppar samt paprikapulver.
Häll över tortellinin i en ugnsfast form. Häll över tomatblandningen och den frästa spenaten, blanda om ordentligt.
Toppa gratängen med riven ost och grädda i ugn ca 20 minuter, tills pastan är mjuk. Servera med sallad.
Bild:
Kerstin Eriksson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla