Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Köp hem | ||
| 3 st | Svenska Äpplen | |
| 1 st | Fänkål Färsk | |
| 600 g | Torskfilé Fryst | |
| 1 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
| 1 st | Dill - färsk | |
| Från ditt skafferi | ||
| 1 krm | Salt | |
| 1 st | Ägg | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 1 msk | Vit balsamvinäger | |
| 2 dl | Panko | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
Skär torsken i portionsbitar. Salta och peppra efter smak på båda sidor.
Skiva äpplen och fänkål tunt. Grovhacka dillen. Blanda samman i en skål och tillsätt yoghurt och vit balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar.
Vispa upp ägget i en djup tallrik och häll panko på en annan tallrik.
Vänd fiskbitarna i ägget och sedan i panko.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek fiskbitarna i ca 2 min på varje sida så att de får en frasig och fin stekyta. Sänk värmen och låt fisken bli genomstekt.
Servera den krispiga torsken tillsammans med äpple- och fänkålsslawn.
Bild:
Susanna Blåvarg

24,95 kr /kg

47,45 kr /kg

179,88 kr /kg

49,90 kr /kg

697,50 kr /kg

4,20 kr /st

124,75 kr /kg

29,17 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

187,80 kr /l

34,50 kr
