Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 0,5 tsk | Salt | |
| 1 st | Vanliga morötter | |
| 1 st | Surdegsbröd | |
| 400 g | Krossade Tomater | |
| 15 g | Bladpersilja - färsk | |
| 2 dl | Vatten | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 0,5 st | Chilipeppar Röd | |
| 1 st | Grönsaksbuljong | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 2 tsk | Torkad oregano | |
| 0,5 dl | Olivolja, Extra Virgin | |
| 1 st | Gul lök | |
| 150 g | Fetaost | |
| 380 g | Gröna Linser Förkokta | |
Fräs lök, vitlök, chili och morot i rikligt med olivolja.
Tillsätt tomater, oregano, vatten och buljongtärning. Koka ihop under 3-4 minuter, häll i linserna och låt småkoka i ytterligare 2-3 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Smula över fetaost och strö över persilja.
Servera med surdegsbröd eller liknande.
Recept/foto Zeta
Bild:
Zeta

13,95 kr /kg

58,38 kr /kg

37,18 kr /kg

1 Bladpersilja knippe flow Klass1
134,75 kr /kg

238,00 kr /kg

19,67 kr /kg

159,67 kr /kg

84,78 kr /kg

29,17 kr /kg

1 014,71 kr /kg

3,99 kr /l

217,27 kr /kg

6 990,00 kr /kg

1 Olivolja Delicato Extra Virgin
126,60 kr /l



