Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
0,5 g | Saffran | |
550 g | Tärnad Kycklingbröstfilé | |
400 g | Farfalle | |
200 g | Soltorkade Tomater | |
3 dl | Vispgrädde | |
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Salt Fint | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Olivolja | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 st | Gul lök |
Koka pastan i saltat vatten enligt anvisningar på förpackningen.
Skala och strimla lök och skala och riv vitlök.
Hetta upp olja i en stekpanna och bryn den tärnade kycklingen runt om. Tillsätt lök, vitlök och saffran och stek ytterligare några minuter så att löken mjuknar.
Tillsätt avrunna strimlade soltorkade tomater och grädde till kycklingen och låt puttra i 10 min. Smaka av kycklingsåsen med salt och peppar.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med kycklingsåsen. Lägg upp pastan i skålar och servera meddetsamma.
Bild:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini