Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Potatissallad | ||
| 0,5 st | Citron - Eko | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 2 krm | Svartpeppar | |
| 65 g | Färsk bladspenat | |
| 1 kg | Delikatesspotatis | |
| 1 st | Dill - färsk | |
| 3 krm | Salt | |
| Romsås | ||
| 200 g | Romsås | |
| Lax | ||
| 600 g | Färsk laxfilé | |
| 1 tsk | Fänkål Krydda | |
| 0,5 st | Citron - Eko | |
| 3 krm | Svartpeppar | |
| 1 tsk | Kummin | |
| 0,5 tsk | Salt | |
Potatissallad: Tvätta och koka potatisen i saltat vatten.
Lax: Lägg laxsidan på ett fat. Gnid in laxen med salt, peppar, fänkålsfrön och kumminfrön. Grilla den hela laxen med skinnsidan ned på utegrillen i ca 5 min. Lägg sedan på locket och låt laxen grilla klart i ca 15-20 min.
Potatissallad: Halvera den kokta potatisen. Grovhacka dillen och skölj spenaten. Blanda samman i en skål och tillsätt rivet citronskal, citronsaft och olja. Smaka av potatissalladen med salt och peppar.
Lax: Riv citronskal över den färdiggrillade laxen.
Servera laxen tillsammans med potatissallad och romsås.
Bild:
Nurlan Emir

49,69 kr /kg

1 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
337,69 kr /kg

24,39 kr /kg

597,50 kr /kg

94,75 kr /l

442,22 kr /kg

1 192,31 kr /kg

547,50 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
183,90 kr /l

1 014,71 kr /kg

29,17 kr /kg