Gå vidare till huvudinnehåll
Getostsallad med torkad frukt och nötter
Mia Troberg

Getostsallad med torkad frukt och nötter

10 minEnkelt
413,05 kr
4 portioner 49,01 kr per portion
En färgglad och snabblagad sallad. Det går alldeles utmärkt att använda torkade granatäppelkärnor istället för färska.

Sallad
200 gGetost, Chevre
2 stÄpple Pink Lady
100 gSalladsmix
1,5 dlValnötter
0,5 stRödlök
1 dlAprikoser Torkade
0,5 dlGranatäpple
Dressing
2 mskValnötsolja
0,5 stFärsk timjan
1 mskBalsamvinäger
2 krmSalt
2 krmSvartpeppar
1,5 mskCrema Di Balsamico
0,5 stBasilika - färsk
Instruktioner
1

Skär getosten i skivor.

2

Skär löken i tunna strimlor. Hacka valnötterna, aprikoser och skär äpplen i klyftor.

3

Blanda allt med granatäppelkärnor och sallad. Vispa ihop dressingen och blanda ner. Ringla över balsamicokrämen.

Näringsvärde: Kcal: 402, Protein: 13 g, Fett: 30 g, Kolhydrater: 18 g

Bild:

Susanna Livijn Wexell