Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Sallad | ||
200 g | Getost, Chevre | |
2 st | Äpple Pink Lady | |
100 g | Salladsmix | |
1,5 dl | Valnötter | |
0,5 st | Rödlök | |
1 dl | Aprikoser Torkade | |
0,5 dl | Granatäpple | |
Dressing | ||
2 msk | Valnötsolja | |
0,5 st | Färsk timjan | |
1 msk | Balsamvinäger | |
2 krm | Salt Fint | |
2 krm | Svartpeppar | |
1,5 msk | Crema Di Balsamico | |
0,5 st | Basilika - färsk |
Skär getosten i skivor.
Skär löken i tunna strimlor. Hacka valnötterna, aprikoser och skär äpplen i klyftor.
Blanda allt med granatäppelkärnor och sallad. Vispa ihop dressingen och blanda ner. Ringla över balsamicokrämen.
Näringsvärde: Kcal: 402, Protein: 13 g, Fett: 30 g, Kolhydrater: 18 g
Bild:
Susanna Livijn Wexell
1 Äpple Pink Lady 6-pack Klass1
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria