Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 100 g | Marinerad Kronärtskocka | |
| 10 g | Pinjenötter | |
| 20 g | Parmesanost | |
| 40 g | Ruccolasallat | |
| 100 g | Bönpasta | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 0,25 tsk | Salt | |
| 50 g | Pesto Grön | |
Koka upp saltat vatten till pastan och koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Rosta pinjenötterna i en torr panna. Häll över pinjenötterna i en skål.
Sila av de mesta av oljan från kronärtskockorna och fräs sedan kronärtskockorna i stekpannan i 2 min.
Riv parmesanosten.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med pesto, frästa kronärtskockor, ruccola och riven parmesanost på låg värme på plattan. Smaka av med salt och svartpeppar. Lägg upp pastan i skålar och toppa med rostade pinjenötter. Klart att servera!
Näringsvärde: 488 kcal, 13 g protein, 38 g fett, 20 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir

246,76 kr /kg

812,50 kr /kg

473,00 kr /kg

291,54 kr /kg

63,33 kr /kg

210,26 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg