Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 0,5 st | Isbergssallat | |
| 280 g | Majskorn | |
| 320 g | Tortilla Wrap | |
| 0,5 st | Gurka | |
| Halloumi | ||
| 0,5 tsk | Torkad oregano | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 0,5 tsk | Spiskummin | |
| 400 g | Halloumi | |
| 0,5 tsk | Paprikakrydda | |
| Guacamole | ||
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 0,5 st | Lime | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 2 st | Avokado | |
| Tomatsalsa | ||
| 1 msk | Olivolja | |
| 0,5 st | Rödlök | |
| 0,5 st | Persilja - färsk | |
| 1 krm | Chiliflakes | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 st | Lime | |
| 2 st | Tomater | |
Halloumi: Skär halloumin i kuber och lägg i en skål. Tillsätt paprikapulver, spiskummin och oregano och blanda om.
Tomatsalsa: Skölj och tärna tomater. Skala och finhacka rödlök och skölj och finhacka persilja. Blanda i en skål och tillsätt rivet limeskal- och limesaft, olivolja och chiliflakes. Smaka av med salt.
Guacamole: Gröp ur avokadoköttet och lägg i en skål. Skala och pressa i vitlök och tillsätt limesaft och olivolja. Mosa samman med en gaffel och smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Skölj gurkan och tärna den smått. Sila av majskornen. Lägg upp i skålar. Skölj och riv loss salladsblad.
Halloumi: Hetta upp olja i en stekpanna och stek halloumikuberna gyllene runt om på medelhög värme.
Montering: Lägg salladsblad i tortillabröden och toppa med tomatsalsa, halloumikuber, majs, gurka och guacamole. Vik ihop och ät.
Näringsvärde: 850 kcal, 31 g protein, 50 g fett, 66 g kolhydrater
Bild:
Sanna Livijn Wexell

27,90 kr /kg

60,51 kr /kg

49,84 kr /kg

62,78 kr /kg

162,50 kr /kg

52,66 kr /kg

1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack Klass1
116,77 kr /kg

30,00 kr /kg

21,95 kr /st

99,80 kr /kg

34,95 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

30,50 kr

31,95 kr

34,50 kr

29,17 kr /kg

217,27 kr /kg

37,95 kr