Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 tsk | Färsk timjan | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Olivolja | |
1 st | Röd Paprika | |
1 krm | Salt | |
2 tsk | Crema Di Balsamico | |
1 st | Aubergine | |
4 st | Veg. Hamburgare | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
8 msk | Hummus | |
1 st | Baguette |
Förberedning Sätt igång grillen. Skiva auberginen i 1/2 cm tjocka skivor. Salta auberginskivorna och pensla dem med olivolja. Lägg auberginskivorna och en paprikabitarna på grillen. Blanda 2 msk olivolja med balsamicovinäger, vitlök, timjan, salt och peppar i en skål. Lägg de grillade grönsakerna i skålen och rör om. Ta bort vitlöksklyftan innan du serverar.
Tillagning Grilla burgarna i 4-5 minuter.
Servera Servera burgarna med baguette, hummus och grillade grönsaker.
134,75 kr /kg
1 095,16 kr /kg
132,67 kr /l
71,19 kr /kg
33,25 kr /kg
366,39 kr /kg
61,64 kr /kg
269,69 kr /kg
199,09 kr /kg
159,75 kr /kg
163,17 kr /kg