Gå vidare till huvudinnehåll
Szechuan & kokosräkor

Szechuan & kokosräkor

15 minEnkelt
229,15 kr
4 portioner40,75 kr per portion
Szechuan & kokosräkor

175 gÄggnudlar
500 gWokmix Fryst
165 mlKokosmjölk
300 gRäkor i Lake
120 gWoksås
Instruktioner
1

Lägg nudlarna i hett vatten och låt de ligga i 3 minuter, spola dem kalla. Låt sedan nudlarna rinna av. Hetta upp oljan i en wok eller stekpanna. Stek grönsakerna hastigt på hög värme. Tillsätt woksås Szechuan och kokosmjölk samt nudlarna och låt det koka någon minut. Smaka av med salt och peppar och vänd i räkorna precis innan servering.

  • Det passar lika bra med kräftstjärtar eller surumi i detta recept, även "king prawns" fungerar, men då kan man låta dem gå lite längre i pannan innan servering.

Bild:

Gunnar Nydrén