Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Picklad gurka | ||
1 msk | Strösocker | |
0,5 st | Gurka | |
0,5 krm | Salt | |
2 msk | Risvinäger | |
50 g | Salladsmix | |
4 msk | Majonnäs Smaksatt | |
4 msk | Teriyakisås | |
2 st | Avokado | |
1 dl | Jordnötter Rostade | |
275 g | Grillost | |
125 g | Salladslök | |
125 g | Rädisor | |
2 dl | Jasminris | |
1 st | Grillpinnar | |
1 st | Mango Färsk | |
1 msk | Rapsolja | |
Picklad rödlök | ||
0,5 msk | Honung Flytande | |
1 msk | Lime | |
2 st | Rödlök |
Börja med att pickla rödlöken och gurkan: Blanda rödlök med lime och honung och låt det stå minst 10 minuter.
Blanda risvinäger, socker och salt, vänd i gurkan och låt det stå minst 10 minuter.
Bowl: Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Skär mangon i bitar, skiva rädisorna tunt, skala och skiva avokadon.
Skär Pannoumifilén i bitar och trä upp dem på spett tillsammans med salladslök.
Pensla ytan med lite olja och stek eller grilla spetten.
Lägg riset i serveringsskålar, lägg på grönsakerna och toppa med Pannoumispetten.
Ringla över chilimajonnäsen och teriyakisåsen och strö över de rostade nötterna eller fröerna
Recept &
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel