Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Grönsallad | ||
| 30 g | Färska champinjoner | |
| 0,5 st | Rödlök | |
| 30 g | Salladsmix | |
| 50 g | Sockerärta Färsk | |
| Parmalindad lax med salvia | ||
| 70 g | Prosciutto | |
| 1 dl | Parmesanost | |
| 300 g | Laxfilé | |
| 7 g | Salvia - torkad | |
| Blomkålsmos | ||
| 300 g | Blomkål | |
| 0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 1 st | Grönsaksbuljong | |
Sätt ugnen på 175 grader.
Gör ett snitt i laxbiten och fyll filén med salviablad, riven parmesan, salt och peppar. Linda två skivor skinka runt varje filé och fäst med en tandpetare.
Tillaga i ugnen i 10–15 minuter.
Gör under tiden i ordning blomkålsmoset. Skär blomkålen i mindre bitar, koka bitarna mjuka i så mycket buljong att det täcker. Mixa blomkålen med lite av buljongen. Rör i crème fraiche. Smaka av med salt och vitpeppar.
Skiva champinjoner och rödlök. Blanda med sallad och råa eller lätt förvällda sockerärter.
Bild:
Itrim

71,80 kr /kg

30,00 kr /kg

1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
337,69 kr /kg

246,33 kr /kg

491,25 kr /kg

473,00 kr /kg

199,88 kr /kg

29,95 kr

38,95 kr

69,90 kr /l

3,99 kr /l