Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Till servering | ||
50 g | Salladsmix | |
2 dl | Quinoa | |
Mangosalsa | ||
0,5 st | Mynta - färsk | |
0,5 st | Chilipeppar Röd | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 krm | Salt | |
40 g | Lime | |
0,5 st | Gurka | |
225 g | Mango Fryst | |
2 msk | Olivolja | |
40 g | Lime | |
3 krm | Svartpeppar Malen | |
600 g | Fläskytterfile Färsk | |
1 msk | Honung Flytande | |
0,5 tsk | Salt |
Gör en marinad till köttet på saften från lime, honung, olivolja och en nypa salt och peppar. Lägg marinad och kött i en plastpåse.
Koka quinoa enligt anvisning på paketet.
Mangosalsa: Skala, kärna ur och tärna gurkan. Finhacka urkärnad röd chili och mynta. Blanda ihop allt och med den tinade mangon och pressa över saften från resten av limen och smaka av med en nypa salt och peppar.
Grilla köttet på grillen eller i stekpannan ca 3 – 4 minuter på varje sida.
Blanda quinoa med salladsmix.
Servera köttet med quinoasallad och mangosalsa.
1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Mango Fryst EKO/KRAV 750g Magnihill
1 Fläskytterfilé Smak av Gotland
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel