Gå vidare till huvudinnehåll
Pumpasoppa med ingefära och chili
Philadelphia

Pumpasoppa med ingefära och chili

30 minEnkelt
252,75 kr
10 portioner7,73 kr per portion
Mustig, len och krämig soppa med Philadelphia - mums! En smakrik soppa som kommer att både mätta och värma under kylslagna dagar.

1 stChilipeppar Röd
2 mskSmör
2 dlVitt vin
2 dlApelsinjuice
2 klyftaVitlök Vanlig
1 lVatten
1 stGul lök
1 krmSvartpeppar Malen
1 tskSalt Fint
2 mskLantbuljong
200 gFärskost Naturell
1 mskOlivolja
1 kgButternutpumpa
2 mskFärsk ingefära
Instruktioner
1

Finhacka lök, vitlök och chili. Skala och tärna pumpan, riv ingefäran.

2

Svetta lök, vitlök och chili genomskinligt i smör. Lägg i den rostade pumpan och slå på vin och buljong. Koka upp och låt sjuda några minuter.

3

Tillsätt ingefära och Philadelphia, mixa slätt och smaka av med apelsinjuice, salt och peppar. Toppa med en klick Philadelphia, edamamebönor, olivolja och svartpeppar.