Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 st | Rödlök | |
| 1 msk | Balsamvinäger | |
| 0,5 st | Baguette | |
| 900 g | Entrecote | |
| 65 g | Ruccolasallat | |
| 250 g | Körsbärstomater | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 250 g | Körsbärstomater Gula | |
| 150 g | Fetaost | |
Skär tomaterna i bitar. Skala och finhacka löken. Blanda tomater, lök, smulad ost, vinäger och olja. Vänd ner ruccolan. Smaka av med salt och peppar. Skär baguetten i skivor och grilla dem hastigt tills de får fin färg. Grilla köttet över glöd eller het gasolgrill ca 2 minuter per sida. Servera köttet med tomatsalladen och baguetten.

30,00 kr /kg

180,42 kr /kg

397,50 kr /kg

291,54 kr /kg

29,95 kr

143,80 kr /kg

159,67 kr /kg

131,90 kr /l

1 Rapsolja Kallpressad EKO/KRAV
99,90 kr /l