Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 st | Rödlök | |
| 1 msk | Tomatpuré | |
| 1 st | Chilipeppar Röd | |
| 1 tsk | Salt | |
| 400 ml | Kokosmjölk | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 50 g | Färsk ingefära | |
| 2 st | Röd Paprika | |
| 500 g | Laxfilé | |
Koka ris eller couscous enligt förpackningens anvisningar. Du väljer själv vad du föredrar och vad som finns hemma.
Lax i kokosmjölk : Skölj och strimla paprika och chili. Skala och klyfta löken.
Spara hälften av paprikan i en skål och stek resterande mängd tillsammans med lök, chili och tomatpuré i ca 5 min på medelhög värme. Rör om då och då.
Dela laxen i bitar och låt steka med grönsakerna en kort stund.
Riven i ingefäran och pressa i vitlöken.
Häll på kokosmjölken och låt alltihop koka ihop i några minuter tills laxen är färdig. Obs! Det går fort.
Smaka ev. av med mer salt och peppar.
Servera laxen med citronklyftor, nykokt couscous eller ris, och paprika.

30,00 kr /kg

198,00 kr /kg

75,80 kr /l

139,75 kr /kg

61,67 kr /kg

199,88 kr /kg

119,75 kr /kg

29,17 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

217,27 kr /kg
