Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Bakad fetaost | ||
| 1 st | Chilipeppar Röd | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 0,5 tsk | Torkad oregano | |
| 0,5 tsk | Rosmarin - torkad | |
| 400 g | Kalamataoliver | |
| 3 klyfta | Vitlök | |
| 300 g | Fetaost | |
| 100 g | Soltorkade Tomater | |
| 3 msk | Olivolja | |
| 0,5 tsk | Timjan - torkad | |
| Tillbehör | ||
| 1 st | Surdegsbröd | |
Värm ugnen till 175 grader.
Lägg fetaosten i en ugnsfast form. Fördela oliver, soltorkade tomater samt skalad och skivad vitlök runt om.
Ringla över olivolja och krydda med timjan, oregano, rosmarin och svartpeppar. Sätt in mitt i ugnen och baka i cirka 20 minuter.
Kärna ur och skiva chilipepparn tunt. Strö chilin över den bakade fetaosten och servera tillsammans med ett gott bröd.
Bild:
Roland Persson

238,00 kr /kg

288,46 kr /kg

217,27 kr /kg

159,67 kr /kg

225,48 kr /kg

58,38 kr /kg

1 014,71 kr /kg

6 990,00 kr /kg

1 426,19 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

2 263,33 kr /kg