Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 l | Vatten | |
| 1 st | Rödlök | |
| 1 st | Hönsbuljong | |
| 350 g | Äggnudlar | |
| 2 msk | Grön Currypasta | |
| 0,5 st | Chilipeppar Röd | |
| 1,5 msk | Rapsolja | |
| 300 g | Kycklingfile | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 krm | Salt | |
| 2 dl | Kokosmjölk | |
| 1 klyfta | Lime | |
Hacka lök och vitlök. Skär kycklingen i bitar. Fräs lök och kyckling i oljan. Tillsätt grön currypasta, buljong, vatten och kokosmjölk. Salta lätt och pressa i lime. Låt koka ca 20 minuter.
Tillsätt nudlarna och koka 3 minuter. Smaka av mer curry, lime eller salt. Strö över lite färsk hackad chili.
Näringsinnehåll: Energi (kcal) 350,2
Protein (g) 21,2
Fett (g) 21,6
Kolhydrater (g) 16,1
Bild:
Linnea Swärd

30,00 kr /kg

5,17 kr /l

59,80 kr /kg

263,18 kr /kg

198,00 kr /kg

161,08 kr /kg

75,80 kr /l

52,66 kr /kg

40,56 kr /l

217,27 kr /kg

29,17 kr /kg