Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 krm | Svartpeppar Malen | |
50 g | Soltorkade Tomater | |
2 dl | Riven Parmesanost | |
4 st | Kycklingfile Fryst | |
1 msk | Smör | |
2 dl | Vispgrädde | |
0,5 tsk | Salt | |
1 tsk | Torkad oregano | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 st | Basilika - färsk | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 dl | Svarta oliver utan kärnor | |
3 msk | Färskost Naturell | |
3 msk | Dijonsenap |
Sätt ugnen på 200 grader.
Putsa och dela kycklingfiléerna på längden. Stek i smör i het panna, bara tills kycklingen fått fin färg. Lägg över i ugnsform.
Vispa ihop grädde, crème fraiche, riven parmesan, färskost, dijonsenap, pressad vitlök, skivade oliver och strimlade soltorkade tomater. Smaka av med salt och peppar.
Grovhacka basilikan och lägg över kycklingen, häll såsen över. Krydda ev. med lite oregano
Sätt in i ugnen i ca 30 minuter.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia