Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
400 g | Tortiglioni | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
20 g | Smör | |
30 g | Färsk bladspenat | |
1 st | Basilika - färsk | |
250 g | Mascarpone | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Parmesanost | |
1 krm | Salt | |
1 tsk | Citronjuice - råpressad |
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Mixa mascarponeosten med vitlök, basilika, spenat och parmesan. Smaka av med salt och svartpeppar.
Värm ostkrämen försiktigt på låg värme i en stekpanna och vänd ner pastan tillsammans med smör.
Smaka av ytterligare en gång och garnera med lite nyriven parmesanost och pressa lite citron över.
Hur enkelt som helst och otroligt gott!??
Recept &
Bild:
Niklas Rydasp
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt