Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 250 g | Haricot Verts Fryst | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
| 3 dl | Bulgur | |
| Pestolax | ||
| 1 krm | Salt | |
| 600 g | Laxfilé Fryst | |
| 1 st | Citron | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 140 g | Pesto Grön | |
Sätt ugnen på 175 grader.
Tillbehör: Koka bulgur enligt anvisning på paketet.
Pestolax: Ta bort ev skinn på laxen och skär den i 4 portionsbitar. Salta och peppra varje bit efter smak. Blanda peston med citronsaft. Skala och pressa i vitlöken. Bred pestoblandningen över laxbitarna och sätt in i ugnen i ca 15 min.
Tillbehör: Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull till grönsakerna. Koka dem lite lätt ca 1-2 min strax innan servering.
Servera pestolaxen tillsammans med bulgur, yoghurt och lättkokta grönsaker.
Näringsvärde: Kcal: 674 Fett: 40 g Protein: 37 g Kolhydrater: 36 g
Bild:
Linnea Swärd

42,11 kr /kg

44,50 kr /kg

31,95 kr /kg

184,88 kr /kg

54,24 kr /kg

210,26 kr /kg

29,17 kr /kg

217,27 kr /kg

1 014,71 kr /kg