Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
205 g | Kidneybönor | |
80 g | Soltorkade Tomater | |
400 g | Kycklingfile | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 msk | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
2,5 dl | Bulgur | |
150 g | Fetaost | |
70 g | Ruccolasallat | |
290 g | Kalamataoliver |
Börja med att koka bulgur enligt förpackningen. Under tiden bulguren kokar börjar du med kycklingen. Stek kycklingen i olivolja. Peppra och salta efter egen smak. Dela fetaosten i små fyrkantiga tärningar och skär oliverna i skivor. Skölj bönorna grundligt i kallt vatten och skiva de soltorkade tomaterna. Skölj ruccolan.
När bulguren är färdig, blanda allt utom kycklingen och ruccolan i en skål. Lägg först ruccolan på tallriken och lägg bulgurblandningen ovanpå. Sedan lägger du bara dit kycklingen och så är du klar.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
2 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1