Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 205 g | Kidneybönor | |
| 80 g | Soltorkade Tomater | |
| 400 g | Kycklingfile | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 1 krm | Salt | |
| 2,5 dl | Bulgur | |
| 150 g | Fetaost | |
| 70 g | Ruccolasallat | |
| 290 g | Kalamataoliver | |
Börja med att koka bulgur enligt förpackningen. Under tiden bulguren kokar börjar du med kycklingen. Stek kycklingen i olivolja. Peppra och salta efter egen smak. Dela fetaosten i små fyrkantiga tärningar och skär oliverna i skivor. Skölj bönorna grundligt i kallt vatten och skiva de soltorkade tomaterna. Skölj ruccolan.
När bulguren är färdig, blanda allt utom kycklingen och ruccolan i en skål. Lägg först ruccolan på tallriken och lägg bulgurblandningen ovanpå. Sedan lägger du bara dit kycklingen och så är du klar.

63,04 kr /kg

225,48 kr /kg

149,00 kr

31,95 kr /kg

159,67 kr /kg

291,54 kr /kg

37,50 kr

34,50 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

29,17 kr /kg