Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Topping | ||
3 msk | Kakaonibs | |
3 msk | Sötmandel Naturell | |
3 msk | Riven kokos | |
Rawfoodbollar | ||
100 g | Dadlar Torkade | |
50 g | Pumpakärnor | |
1 tsk | Kokossocker | |
3 msk | Kakaonibs | |
2 msk | Vatten | |
3 msk | Raw Cacao Powder | |
100 g | Cashewnötter Naturella | |
50 g | Mandlar | |
75 g | Aprikoser Torkade |
Kärna ur dadlarna och blötlägg de torkade frukterna i ca 30 min.
Mixa nötter och frön till ett smul i en matberedare med lite småbitar kvar i.
Tillsätt resten av ingredienserna och mixa till en smet. Sätt in i kylen 1 timme.
Topping: Här kan du göra antingen med cacaonibs, kokos eller nötsmul. Välj din favorit eller varför inte testa alla tre?
Mixa cacaonibsen till ett grovt smul och häll över smulet på en tallrik.
Mixa dina favoritnötter till ett smul och häll över på en tallrik.
Lägg upp den rivna kokosen på en tallrik.
Rulla bollar av smeten så att du får ca 24 st. Rulla bollarna i valfri topping och förvara dem i kylen.
Bild:
Linnea Swärd
1 Kokossocker EKO 500g Superfruit
1 Raw Cacao Powder EKO Renée Voltaire