Kryddig korvgryta

Kryddig korvgryta

15 minEnkelt
166,65 kr
4 portioner15,00 kr per portion
Komplettera rätten med ris eller pasta.

1 stGul Paprika
1 stÄpple Royal Gala
240 gChorizo
2,5 dlVispgrädde
1 mskOlivolja
1 mskDijonsenap
0,5 stGul lök
1 tskSalt Fint
2 krmSvartpeppar Malen
3 mskKapris
1 stRöd Paprika
Instruktioner
1

Koka ris eller pasta enligt anvisning på paketet. Skala löken och skär i tunna klyftor. Värm en stekpanna och stek lök i olja tills den blir mjuk och gyllene.

2

Skär korven i 2 cm tjocka skivor och stek den med löken i 3 min.

3

Skär äppley i klyftor och blanda ner i pannan.

4

Tillsätt grädde, dijonsenap och kapris i pannan. Skölj paprikorna och skär dem i enkronasstora bitar. Vänd ner dem i grytan och koka samman i 2 minuter. Smaka av med salt och peppar.