Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 krm | Salt | |
| 1 msk | Smör | |
| 320 g | Kycklinglårfile Färsk | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 0,26 st | Persilja - färsk | |
| 2 dl | Vispgrädde | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 20 g | Riven Parmesanost | |
| 200 g | Färska champinjoner | |
Krydda kycklingen med salt och peppar. Stek i en stor stekpanna i smör tills den fått fin färg och är genomstekt.
Lägg över kycklingen på en tallrik men behåll stekskyn i stekpannan.
Tillsätt pressad vitlök och skivade champinjoner och stek i ytterligare 5–7 minuter.
Sänk värmen och häll i grädde. Blanda ihop och låt sjuda i ca 10 minuter. Rör om då och då.
Häll i riven parmesan och låt den smälta. Krydda igen med salt och peppar.
Lägg tillbaka kycklingen i stekpannan och blanda med såsen. Garnera gärna med persilja innan servering.
Bild:
Jarda Zaoral

161,08 kr /kg

21,95 kr /st

69,00 kr /l

382,35 kr /kg

71,80 kr /kg

29,17 kr /kg

145,00 kr /kg

217,27 kr /kg

34,50 kr