Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 0,25 st | Broccoli Färsk | |
| 0,5 msk | Rapsolja | |
| 0,5 dl | Solroskärnor Naturella | |
| 1 cm | Chilipeppar Färsk | |
| 0,5 st | Lime | |
| 100 g | Vitkål | |
| 0,25 st | Blomkål | |
| 1 msk | Tamarisoja | |
| 1 msk | Färsk ingefära | |
Skölj och skär broccoli och blomkål i buketter. Skär vitkålen i grova bitar.
Skölj och riv skalet från en halv lime. Skala och riv ingefära och finhacka chilin.
Lägg alla ingredienser och solrosfrön i en skål. Tillsätt tamari, limesaft och lite rapsolja. Massera in kryddorna ordentligt i grönsakerna. Lägg upp i en djup tallrik.
Bild:
Sanna Livijn Wexell

67,80 kr /kg

63,75 kr /kg

198,00 kr /kg

52,66 kr /kg

18,48 kr /kg

38,95 kr

219,80 kr /l

139,75 kr /kg

40,56 kr /l