Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 st | Ägg | |
1 msk | Persilja - färsk | |
0,5 dl | Vitvinsvinäger | |
250 g | Smör | |
1 msk | Körvel - färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 msk | Fransk dragon | |
2 st | Schalottenlök |
Skala och finhacka löken. Finhacka dragon. Koka ihop vinäger, lök och dragon tills all vätska kokat in. Låt svalna och vispa sedan ihop med rumsvarmt smör, äggulor, finhackad dragon, persilja, körvel och svartpeppar med hjälp av en elvisp.
Forma till en rulle i smörpapper. Låt stelna i kylen i ca 1 tim.
Kryddsmöret kan även frysas in.
Bild:
Nurlan Emir
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Svartpeppar Grovmalen 34g Santa Maria
1 Fransk Dragon Kruka EKO Klass1