Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Sambal Oelek | |
500 g | Lammfärs | |
2 klyfta | Vitlök | |
1 tsk | Torkad oregano | |
1 msk | Mango Curry | |
1 tsk | Flingsalt | |
180 g | Gul lök | |
530 g | Pitabröd | |
3 msk | Olivolja | |
400 g | Isbergssallat | |
328 g | Mango | |
2 dl | Yoghurt för Matlagning |
Fräs lök och vitlök på medelvärme, utan att det tar färg. Ta av pannan från värmen. Blanda lammfärs, mango curry, oregano, salt och den frästa löken. Forma 8 runda biffar. Grilla eller stek biffarna. Blanda ihop yoghurt och sambal oelek till en sås. Skär en skåra i pitabrödet och fyll med biffar, sallad, mango och yoghurtsås.