Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 1,33 st | Gul lök | |
| 350 g | Gröna Ärtor Frysta | |
| 0,66 kg | Kalvfilé | |
| 0,83 dl | Matlagningsvin Vitt | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 0,25 st | Persilja - färsk | |
| 2,66 st | Vanliga Tomater | |
| 0,66 st | Lagerblad | |
| 1,5 st | Morötter | |
| 1,5 msk | Vetemjöl | |
| 1 msk | Olivolja | |
Blanda salt och peppar med mjölet. Skär köttet i små bitar och vänd det i mjölet. Värm upp oljan i en panna och bryn köttet. Tillsätt rivna morötter och finhackad lök och fortsätt att fräsa. Tillsätt först vin och sedan tomater, som skalats och körts i en matberedare, persilja, lagerblad, salt och peppar och täck med vatten. Låt köttet sjuda i ca 1 timme tills det blir nästan klart. Tillsätt ärtorna och låt koka i ytterligare 15 minuter.

19,67 kr /kg

53,25 kr /kg

813,64 kr /kg

135,80 kr /l

21,95 kr /st

73,90 kr /kg

13,95 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg

3 737,50 kr /kg

8,98 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

