Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Dressing | ||
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 150 g | Äkta Majonnäs | |
| 1 krm | Salt | |
| 0,5 st | Persilja - färsk | |
| 1 dl | Pickles | |
| 1 msk | Vitvinsvinäger | |
| Burgare | ||
| 3 krm | Svartpeppar Malen | |
| 200 g | Hamburgerbröd, 4 st bröd | |
| 1 st | Avokado | |
| 1 tsk | Vit balsamvinäger | |
| 1 st | Bifftomat | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 0,5 st | Rödlök | |
| 60 g | Prästost Skivad | |
| 1 st | Isbergssallat | |
| 140 g | Bacon Skivat | |
| 1 tsk | Salt | |
| 500 g | Nötfärs | |
Burgare: Blanda färsen med salt och peppar efter smak och dela upp den i 4 jämnstora hamburgare. Grilla hamburgarna på hög temperatur, pensla med olja, salta och peppra. Eller stek dem i lite olja i en stekpanna.
Skär salladshuvudet (ett helt litet eller ett halvt stort salladshuvud) i 4 jämnstora skivor och dressa lätt med lite olja och vinäger. Skär tomaten i 4 jämnstora skivor och skala och finstrimla rödlöken.
Dressing: Finhacka pickles och blanda med 1,5 dl majonnäs, vinäger och persilja till en dressing, smaka av med salt och peppar.
Burgare: Grilla eller stek bacon. Lägg en skiva ost ovanpå de stekta burgarna och toppa med nygrillad bacon.
Lägg en klick dressing i botten av varje bröd och lägg sedan på sallad, bifftomatskiva, avokado skuren i fyra klyftor och rödlöksskivor. Toppa med hamburgarna och bacon och avsluta med ovandelen av bröden. Ät och njut!
Näringsvärde: 801 kcal, 40 g protein, 54 g fett, 38 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell

66,56 kr /kg

21,95 kr /st

114,75 kr /kg

127,50 kr /kg

1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack Klass1
116,77 kr /kg

99,88 kr /kg

30,00 kr /kg

219,83 kr /kg

27,90 kr /kg

44,95 kr

153,00 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg

139,80 kr /l

187,80 kr /l

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l