Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
200 g | Färska champinjoner | |
1 dl | Riven Parmesanost | |
3 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 000 g | Pappardelle | |
3 msk | Tryffelolja | |
1 krm | Salt | |
2 msk | Bladpersilja - färsk | |
1 dl | Vispgrädde |
Koka pastan enligt förpackningens instruktioner. Stek svampen gyllenbrun i olivolja i en stekpanna. Tillsätt vitlöken mot slutet. Häll på grädde och låt koka upp. Vänd ner svampen, persilja och ost i den nykokta pastan. Smaksätt med tryffelolja, salt och peppar.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt