Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 dl | Olivolja | |
| 1 msk | Bladpersilja - färsk | |
| 925 g | Kycklingfile | |
| 2 tsk | Chiliflakes | |
| 6 klyfta | Vitlök Färsk | |
| 6 st | Bakpotatis | |
| 2 st | Citron | |
Blanda olivolja, vitlök, pressad citronsaft och citronskal i en bunke. Lägg ner kycklingfiléerna och låt marinera över natten. Sätt ugnen på 225 grader. Skala och klyfta potatisen. koka klyftorna i lättsaltat vatten i ca 10 minuter, de ska vara nästan klara. Låt dem rinna av och lägg ut dem i en ugnsfast form tillsammans med kycklingfiléerna. Häll över lite av marinaden, salta och blanda runt potatis och kyckling. Stek i ugn 30-40 minuter eller tills kycklingen är genomstekt och fått färg. Strö över lite bladpersilja.

1 Bladpersilja knippe flow Klass1
134,75 kr /kg

158,92 kr /kg

189,50 kr /kg

43,17 kr /kg

48,18 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

1 355,36 kr /kg