Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Frukt på pinne | ||
4 st | Grillpinnar | |
70 g | Mörk chokladkaka | |
2 st | Kiwi | |
Fruktsallad | ||
0,5 dl | Hasselnötter | |
2 st | Päron Conference | |
2 st | Äpple Royal Gala | |
1 st | Passionsfrukt | |
100 g | Jordgubbar | |
2 st | Kiwi | |
50 g | Mörk chokladkaka | |
Mango | ||
225 g | Mango Fryst | |
Chokladdoppad banan | ||
0,5 dl | Hasselnötter | |
100 g | Mörk chokladkaka | |
2 st | Banan | |
2 st | Grillpinnar | |
0,5 dl | Pistagenötter |
Fruktsallad: Ta de frukter du får tag i, se gärna till att få med olika färger och toppa eventuellt med nötter och kakaonibs (bitar av kakaoböna) eller hackad mörk choklad för att få ännu mer näring och härlig crunch i tuggorna. Med små knep som att ringla passionsfrukt över blir en enkel fruktsallad plötsligt festligare.
Chokladdoppad banan: Doppa en banan i smält choklad och strössla eventuellt över hackade nötter. Frys in bananen innan så blir den ett ljuvligt glassubstitut.
Frukt på pinne: Att bara trä upp frukten på en glasspinne eller göra ”grillspett” med olika frukter är ett enkelt sätt att få vanlig frukt lite mer spännande och lyxig!
Mango, fryst och torkad: Mango är min personliga favorit. Frysta mangobitar är supergoda snacks, likaså torkad mango. Klipp den i småbitar och de blir förvillande lika godisbitar.
Bild:
Bianca Brandon-Cox
3 Excellence Mörk Chokladkaka Havssalt 100g Lindt
1 Äpple Royal Gala 6-pack Klass1