Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
800 g | Potatis Fast | |
1 dl | Äkta Majonnäs | |
2 msk | Olivolja | |
0,5 st | Persilja - färsk | |
1 krm | Salt Fint | |
800 g | Marinerad Kycklinglårfilé | |
4 st | Salladslök | |
1 dl | Cornichons | |
2 msk | Dijonsenap | |
2 st | Spetspaprika | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,25 st | Stjälkselleri |
Dela potatisen i 3x3 cm bitar. Rosta potatisen, vänd i olja i ugn på 225 grader tills den fått fin färg, ca 30 min. Salta & peppra. Grilla under tiden kycklingen och spetspaprikan. Pensla glaze på kycklingen vid slutet av grillningen. Var inte rädd att bränna skalet på paprikan svart. Det är lättare att dra av skalet när den är bränd.
Skiva salladslök och selleri tunt, grovhacka persilja och cornichons. Blanda samman den rostade potatisen med resten av ingredienserna till salladen och smaka av. Tillsätt 1/2 dl spad från cornichons-burken. Dela spetspaprikan i fyra delar, servera med den nygrillade kycklingen och salladen.
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Kycklinglårfilé Green Chili BBQ ca
1 Paprika spetsig röd EKO Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria