Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
190 g | Soltorkade Tomater | |
50 g | Ruccolasallat | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
0,5 st | Basilika - färsk | |
290 g | Marinerad Kronärtskocka | |
1 krm | Salt | |
400 g | Fettuccini Färsk | |
1 st | Rödlök | |
2 msk | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Koka pastan mjuk med spänstig, "al dente", i rikligt med saltat vatten. Fräs finhackad rödlök och hackad vitlök i olivolja i en stekpanna i några minuter utan att det får färg. Vänd ner tomater och kronärtskockor, sallad och strimlad basilika. Värm hastigt. Smaksätt med salt och peppar. Vänd ner blandningen i den avrunna pastan. Servera med riven parmesanost.
1 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria