Barilla Spaghetti med Pesto Alla Genovese, pinjenötter och färsk basilika
Barilla

Barilla Spaghetti med Pesto Alla Genovese, pinjenötter och färsk basilika

15 minEnkelt
120,80 kr
4 portioner18,80 kr per portion
Lättlagad vegopasta med få ingredienser. Pesto och basilika är pastans bästa vänner och nötterna ger ett härligt crunch!

350 gSpaghetti
180 gPesto Grön
40 gPinjenötter
0,3 stBasilika - färsk
Instruktioner
1

Koka upp en stor kastrull vatten och tillsätt salt (ca 7 g/liter) när vattnet kokar. Koka spaghettin i enlighet med anvisningarna på förpackningen.

2

Torrosta under tiden pinjenötter i en stekpanna med släpplättbeläggning. Ställ åt sidan.

3

Häll Pesto i en stor skål. Tillsätt några msk pastavatten och rör till en sås med slät konsistens.

4

Häll av spaghettin omsorgsfullt, lägg den i skålen och blanda den med Pesto alla Genovese.

5

Lägg på 4 tallrikar, garnera med torrostade pinjenötter och basilikablad efter smak.