Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
320 g | Capellini | |
100 g | Blomkål Färsk | |
0,25 krm | Muskot Malen | |
0,5 krm | Chilipeppar & -pulver | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
4 msk | Pesto Grön | |
100 g | Grönkål | |
25 g | Riven Pecorinoost | |
1 krm | Paprikakrydda | |
1 krm | Salt | |
1 msk | Olivolja |
Dela laxen i ca 3x3 cm bitar. Krydda med muskotnöt, chilipulver och paprikakrydda. Dela blomkålen i små buketter och dela grönkålen i grova bitar.
Värm olivolja i en stekpanna och fräs blomkål och grönkål så att blomkålen blir lite mjuk och grönkålen blir krispig. Krydda med salt och peppar.
Lägg i laxen och stek med några minuter så att den blir lätt stekt. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Vänd pastan med peston, lax och grönsaksfräset samt hyvlad pecorino.
21,95 kr
48,95 kr
1 112,86 kr /kg
224,88 kr /kg
210,26 kr /kg
164,75 kr /kg
413,00 kr /kg
779,27 kr /kg
969,12 kr /kg
863,51 kr /kg
33,25 kr /kg
114,60 kr /l