Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 320 g | Capellini | |
| 100 g | Blomkål Färsk | |
| 0,25 krm | Muskot Malen | |
| 0,5 krm | Chilipeppar & -pulver | |
| 500 g | Laxfilé Fryst | |
| 0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
| 4 msk | Pesto Grön | |
| 100 g | Grönkål | |
| 25 g | Riven Pecorinoost | |
| 1 krm | Paprikakrydda | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 msk | Olivolja | |
Dela laxen i ca 3x3 cm bitar. Krydda med muskotnöt, chilipulver och paprikakrydda. Dela blomkålen i små buketter och dela grönkålen i grova bitar.
Värm olivolja i en stekpanna och fräs blomkål och grönkål så att blomkålen blir lite mjuk och grönkålen blir krispig. Krydda med salt och peppar.
Lägg i laxen och stek med några minuter så att den blir lätt stekt. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Vänd pastan med peston, lax och grönsaksfräset samt hyvlad pecorino.

43,90 kr /kg

44,51 kr /kg

1 112,86 kr /kg

172,50 kr /kg

210,26 kr /kg

25,95 kr

413,00 kr /kg

779,27 kr /kg

1 014,71 kr /kg

863,51 kr /kg

29,17 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l