Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Kyckling | ||
| 600 g | Färsk kycklingfilé | |
| 150 g | Fetaost | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 100 g | Pesto Grön | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| Tillbehör | ||
| 3 dl | Basmatiris | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 1 st | Broccoli Färsk | |
Sätt ugnen på 200 grader.
Kyckling: Mixa ihop pesto, fetaost och creme fraiche med hjälp av en stavmixer. Smaka av med salt och peppar.
Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form salta och peppra lite försiktigt. Bred över pestoröran och sätt in i ugnen ca 25- 30 min.
Koka ris enligt anvisning på paketet.
Koka upp lättsaltat vatten till broccolin. Dela broccolin i buketter och skölj dem ordentligt.
Koka broccolibuketterna ca 1- 2 min och sila av vattnet.
Servera kycklingen med broccoliblommor och ris.
Näringsvärde: 774 KCAL 48 G PROTEIN 40 G FETT 54 G KOLHYDRATER
Bild:
Linnea Swärd

149,00 kr

159,67 kr /kg

69,90 kr /l

39,95 kr

67,80 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg

59,95 kr /kg
